O Časovima

Komercijalni ples

Komerecijalni ili moderan ples nastao je i najpopularnije u Americi. Kombinovanje različitih stilova i ne ograničavajući se na jedan stil je prednost ovog pravca. Na jednom času možete imati delove hip hopa, latina, jazz-a, lady styla. Na časovima se radi postepeno,ali svaki put druga koreografija kako bi telo naučilo što pre više različitih pokreta. Koreografije se rade na najveće hitove, pesme koje preferira naša skola su hitovi od 80 tih do 2000tih. Razvijamo ženstvenost, stabilnost, razvnovrsnost i dajemo slobodu pri individualnom izvođenju bilo koje koreografije. Kao plesnu Zvezdu vodilju pratimo Millennium Dance Complex.

Sportski ples

Sportski ples kao ples u paru može biti rekreativni ili takmičarski. U Latno plesove spadaju: samba, cha cha, rumba, jive i paso doble; dok u standardne plesove spadaju: engleski valcer, bečki valcer, tango, slowfow i quickstep.
Potpuno različitih temperamenata i porekla, u svakom od ovih plesa možete pronaći lepotu Kube, Južne Amerike, Evrope…Prednosti koje dobijate plesom u paru:

  • Upoznajete puno ljudi, a iskustvo kaže i ljude za ceo život!
  • Aktivirate celo telo, prestaju bolovi u misićima i zglobovima!
  • Učite o drugima kroz pokret i ples!
  • Posle par meseci znaćete jos jedan jezik koji je univerzalan i moćićete da ga iskoritite bilo gde!
  • Učite o razumevanju i strpljenju i prihvatanju!

Galerija

HEELS AND CHAIRS

  • Supermoć: Jedna od ženskih supermoći je da znaju da igraju na štiklama i stolicama. Svi znamo da nekad nisu udobne, zadaju bolove i umor, ali…ako se pravilno koriste i iskoriste mogu imati veliki benefit.
  • Heels: Ples na štiklama nije lak, ali vežbom razvija i najsitnije mišiće, budi ženstvenost, vežba balans tela i pokretljivost tela koja mora biti veća nego obično. Štikle se uvode postepeno i prvo se vežba na početnim grupama da bi se kasnije radile komplikovanije koreografije.
  • Chairs: Ples sa stolicama je naš zaštitni znak. Ni malo lak stil, zahteva dobar balans, razgibanost, gipkost, razvijene mišiće ruku i nogu. U početku vlada mali strah koji se jako brzo uz trenera i dobro objašnjenu tehniku rada akrobacija pobedi! Na stolicama se ne moraju nužno raditi akrobacije. One kao teži nivo, dolaze kasnije.
  • Snimanja: Snimanja su sastavni deo našeg rada. Kada se završi određena koreografija odlukom svih trenera, ona se snima. Uz profesionalnu pratnju kamere i fotografa imamo i pomoć u vidu rasvete, led dima i profesionalne montaže. Za snimanje se posebno priprema, treninzi su teži i učestaliji ali je upspomena neproceljiva!

PLES ZA DECU

Treneri sa puno strpljenja i ljubavi rade treninge sa ovim grupama. Deca se pored plesa, uče disiplini, posvećenosti, radu i ponavljanju, kako timskom tako i individualnom radu. Razvijaju fizičke i socijalne sposobnosti, muzikalnost i kreativnost. Deca su uvek podljena u grupama koje se krejiraju po njihovim godinama.
Tako da svako dete ima priliku da bude sa vršnjacima. Evo par podela koje imamo

1

Ples za decu (plesni vrtić)

2

Latino formacije

3

Balet za devojčice

Sa svim grupama rade obrazovani treneri sa iskusvom. Velika sala daje mogućnost veće kretnje, više mesta za igru i njihovu pokretljivost. Akcenat dajemo njihovoj samostalnosti i podržavamo ih da se sami oblače, presvlače i vode računa o svojim stvarima. Naravno sve to pod nadzorom trenera.

Dodatni Sadržaj

Prvi Ples

Svadbe, Veselja

Mladenci dodjite i napravite da vas prvi ples bude magičan

Privatni Časovi

Osnovni nivo

Želite da se usavršite, naučite više, ili ponovite gradivo

Terapija Pokretom

Teorija i praksa

Pričamo o plesu kao vidu terapije i velike podrške u krizama

Dakle kod nas možete probati latino plesove, standardne plesove, rekreativni ili takmičarski program, ples za decu, komercijalni ples, jazz, ples na štiklama i sa stolicama, balet, privatne časove i ples posvećen prvom plesu tj.mladencima.
Svako može da nauči da pleše. Ne znam da li ste znali, ali na prvi čas obično doalze ljudi koji nikada nisu plesali!

Pronadji Nas

Narodnih heroja 41, Genex Kula, Novi Beograd

Parking

Ispred ulaza u salu čeka vas veliki i osvetljen parking.

Oprema

Ponesite sa sobom patike, majice, trenerku, vodu…

Reči Trenera